Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταNAS Υπουργείων Εσωτερικών συσκευή αποθήκευσης

Συνημμένη δίκτυο συσκευή αποθήκευσης PowerVault ML6000 με τα ευφυή διαγνωστικά

Συνημμένη δίκτυο συσκευή αποθήκευσης PowerVault ML6000 με τα ευφυή διαγνωστικά

PowerVault ML6000 Network Attached Storage Device With Intelligent Diagnostics

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dell
Αριθμό μοντέλου: PowerVault ML6000

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο κιβώτιο χαρτοκιβωτίων με τον αφρό
Όροι πληρωμής: T / T
Επικοινωνήστε
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Λεπτομέρειες προϊόντων PowerVault ML6000 αναγνώστης γραμμωτών κωδίκων: Πρότυπο
Ελεγκτές κίνησης: PowerVault ML6010 εκατ. (5U) Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Μορφωματική ευελιξία
Υψηλό φως:

nas συσκευή αποθήκευσης

,

συσκευή αποθήκευσης δικτύων

Λεπτομέρειες προϊόντων PowerVault ML6000

 

 

Εξελικτική ψυχική ηρεμία

Αυτοματοποιημένη βιβλιοθήκη ταινιών σε έναν τύπο 5U, αποθήκευση 41
αυλακώσεις και μέχρι 2 κινήσεις ταινιών

 

Τεχνολογία Specs & προσαρμογή

Αναγνώστης γραμμωτών κωδίκων

Πρότυπα

Πλαίσια

PowerVault ML6010 εκατ. (5U)
8.6» Χ 17,4» Χ 31,4» (21.9cm X 44.2cm X 79.8cm)
66 λίβρες (30 κλ)

PowerVault ML6020 εκατ. (14U)
24.4» Χ 17,4» Χ 31,4» (61.9cm X 44.2cm X 79.8cm)
125 λίβρες (56,8 κλ)

PowerVault ML6030 εκατ. (23U)
40.1» Χ 17,4» Χ 31,4» (101.9cm X 44.2cm X 79.8cm)
184 λίβρες (83,6 κλ)

Ελεγκτές κίνησης

8 Gb/s FC, 6 Gb/s SAS (lto-6 και προηγούμενες γενεές μόνο)

Σημείωση: ML6000 θα υποστηρίξει οποιοδήποτε συνδυασμό κινήσεων LTO μετά από τη θέση πώλησης. Η Dell συστήνει τις κινήσεις από την παραγωγή για την ευκολία της διαχείρισης μέσων.

Περιβαλλοντικοί λειτουργούντες όροι

Ηλεκτρικός: 100-240V
Ύψος: πόδια 10.000 (9,144m)
Θερμοκρασία: 10°C σε 40°C (λειτουργία)
Υγρασία: 20-80% non-condensing (λειτουργών)

Διαμορφώσεις βιβλιοθήκης

PowerVault ML6010 εκατ. (5U)
Μέχρι 41 κασέτες
Μέχρι 2 κινήσεις ταινιών
Μέχρι 6 αυλακώσεις εισαγωγών/εξαγωγής

PowerVault ML6020 εκατ. (14U)
Μέχρι 133 κασέτες
Μέχρι 6 κινήσεις ταινιών
Μέχρι 18 αυλακώσεις εισαγωγών/εξαγωγής

PowerVault ML6030 εκατ. (23U)
Μέχρι 225 κασέτες
Μέχρι 10 κινήσεις ταινιών
Μέχρι 30 αυλακώσεις εισαγωγών/εξαγωγής

PowerVault ML6000 EM (9U)
Μέχρι 92 κασέτες
Μέχρι 4 κινήσεις ταινιών
Μέχρι 12 αυλακώσεις εισαγωγών/εξαγωγής

ML6000 - 32U Config
Μέχρι 317 κασέτες
Μέχρι 14 κινήσεις ταινιών
Μέχρι 42 αυλακώσεις εισαγωγών/εξαγωγής

ML6000 - 41U Config
Μέχρι 409 κασέτες
Μέχρι 18 κινήσεις ταινιών
Μέχρι 54 αυλακώσεις εισαγωγών/εξαγωγής

Διαχείριση

Διοικητική διεπαφή βιβλιοθήκης:

Επιτροπή χειριστών
Κωδικός πρόσβασης-προστατευμένη, συμφραστικά εξαρτώμενη επίδειξη επιλογών LCD με το backlight
Βιβλιοθήκη επιδείξεων, κίνηση και δραστηριότητα ταχυδρομικών θυρίδων
Μακρινή διαχείριση (μακρινή διοικητική μονάδα -- RMU) με τον ενσωματωμένο κεντρικό υπολογιστή δικτύου

 

Διαμόρφωση: Αυτόματη ανακάλυψη και αυτόματη βαθμολόγηση για τα εγκατεστημένα/προστιθέμενα συστατικά (ενότητες, ταινίες, κινήσεις)

Αξιοπιστία

Ζωή του προϊόντος στο ράφι ταινιών: 30 έτη (σε 20°C, 40%RH)
Δύναμη: Περιττές παροχές ηλεκτρικού ρεύματος διαθέσιμες
Βελτιώσεις χρηστών: Κινήσεις, κατόπιν παραγγελίας, δεύτερη ηλεκτρικού ρεύματος παροχή ικανότητας, διοικούμενη βιβλιοθήκη κρυπτογράφηση, προηγμένη υποβολή έκθεσης
FRUs/CRUs: Παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, συνέλευση συλλεκτικών μηχανών, ηλεκτρονική ελέγχου, κινήσεις καυτός-ανταλλαγής, RMU
Διαγνωστικά: Ενσωματωμένος έλεγχος σημαντικών υποσυστημάτων, self-diagnostics, πολιτική-βασισμένες επιφυλακές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτόματη βαθμολόγηση, αυτόματος κατάλογος, επιφυλακές SNMP μέσω RMU
Πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Αυτόματος αναγνώστης κώδικα φραγμών, επιλογή του αυτόματου ή χειρωνακτικού καθαρισμού κίνησης

Λογισμικό

Στήριγμα της Dell NetVault®
Για την πρόσθετη υποστήριξη λογισμικού ταινιών εφεδρική όπως Symantec και CommVault, επισκεφτείτε την περιοχή προμηθευτών λογισμικού για τις ενημερωμένες πληροφορίες υποστήριξης.

Δέστε την εφεδρική τεχνολογία με ταινία

Οι προδιαγραφές LTO είναι ένα ανοικτό σχήμα που σχεδιάζεται για τη διαλειτουργικότητα
Η προστασία επένδυσης βεβαιώνεται μέσω προς τα πίσω της συμβατότητας

Lto-8 διαβάζουν 1 πλάτη γενεάς Lto-5, lto-6 και lto-7 διαβάζουν 2 γενεές πίσω
Κάθε γενεά LTO γράφει 1 πλάτη γενεάς

Κρυπτογράφηση

Προαιρετική διοικούμενη βιβλιοθήκη κρυπτογράφηση (lto-4 και πιό πρόσφατες γενεές)

Προαιρετική προηγμένη υποβολή έκθεσης διαθέσιμη

Προαιρετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Προαιρετική ικανότητα κατόπιν παραγγελίας
Η γραμμική υποστήριξη του (LTFS) συστημάτων αρχείων ταινιών παρέχει την εύκολες πρόσβαση και τη διαχείριση στοιχείων που επιτρέπουν το εύκολο μερίδιο αρχείων Ltfs-LE το λογισμικό είναι διαθέσιμο για την αγορά

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Κύρια λύση αποθήκευσης βιομηχανίας

Κύρια λύση αποθήκευσης βιομηχανίας

Έχετε τα καλύτερα πράγματα που κάνουν από που σκέφτονται για το στήριγμα και την τεχνολογία αρχείων σας, και η οικογένεια PowerVault™ ML6000 έχει ως σκοπό να εξασφαλίσει ότι η αποθήκευση των βασικών αρχείων σας είναι ανησυχία και παρενόχληση ελεύθερες. Το ML6000 είναι ένα ευπροσάρμοστο, επίπεδο εταιρίας, τοπ-εκτιμημένη μορφωματική βιβλιοθήκη ταινιών που επιτρέπει στους πελάτες για να ξελεπιάσει τις λύσεις τους στηρίγματος και αρχείων του (SAN) δικτύων χώρου αποθήκευσης. Χρησιμοποιώντας τις κινήσεις ταινιών LTO και τα μέσα με γράφω-μιά φορά, καλληεργημένος-πολλή ικανότητα του (WORM), καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως ο δυναμικός έλεγχος για να εποπτεύσει όλες τα σημαντικά τμήματα υποσυστημάτων και την βιβλιοθήκη-ρυθμισμένη κρυπτογράφηση για την προστιθέμενη ασφάλεια, το ML6000 είναι μια ευφυής, μακροπρόθεσμη επένδυση. Ικανός ως ανάγκες ικανότητάς σας αυξηθείτε, οι οικογενειακές προσφορές ML6000 η μακροπρόθεσμη λειτουργία σας διατήρησης και αποκατάστασης στοιχείων οργάνωσης, σε ένα ισχυρό, ευφυές, φιλικό προς το χρήστη σύστημα αποθήκευσης.

 


Μορφωματική ευελιξία

Η βιβλιοθήκη ταινιών Dell™ PowerVault™ ML6000 είναι μια αληθινά μορφωματική λύση στηρίγματος/αρχείων για τα κρίσιμα αρχεία και τα στοιχεία σας. Απολύτως εξελικτική, η οικογένεια ML6000 παρέχει σε σας την ασφαλή μεγάλη χωρητικότητα που απαιτείτε τώρα, βοηθώντας να εξασφαλίσετε ότι οι ανάγκες σας ικανοποιούνται αύριο. Η βιβλιοθήκη είναι διαθέσιμη σε 5U (ML6010), 14U (ML6020), ή τα μεγέθη 23U (ML6030) και η προσθήκη μιας πρόσθετης μονάδας 9U στο σωρό σας είναι μια απλή διαδικασία. 32U και τα μεγέθη πλαισίων 41U είναι διαθέσιμα για τη διαμόρφωση.

 

Μορφωματική ευελιξία


 

Ικανότητα κατόπιν παραγγελίας

Ο προγραμματισμός για τη μελλοντική μεγάλη χωρητικότητα μπορεί σήμερα να βοηθήσει εκτός από το χρόνο και τα χρήματα οργάνωσής σας όταν εκμεταλλεύεστε το κατόπιν παραγγελίας χαρακτηριστικό γνώρισμα ικανότητας. Παραδείγματος χάριν, η βιβλιοθήκη ML6030 είναι 87 αυλακώσεις κασετών που επιτρέπονται με. Όταν η ανάγκη προκύπτει, οι πρόσθετες αυλακώσεις κασετών μπορούν να ενεργοποιηθούν σε 46 αυξήσεις αυλακώσεων μέσω του κλειδιού αδειών λογισμικού, που επιτρέπει τη non-disruptive εξελιξιμότητα. Δεδομένου ότι η επιχείρησή σας αυξάνεται, έτσι κάνει τη βιβλιοθήκη σας, κάθε πρόσθετη ενότητα επέκτασης 9U είναι επίσης βασική εξελικτική αδειών σε 46 αυξήσεις αυλακώσεων, οι οποίες θα υποστηρίξουν τελικά μέχρι 409 αυλακώσεις σε μια διαμόρφωση βιβλιοθηκών 41U! Η ενεργοποίηση ενός νέου βασικού κώδικα αδειών και η αύξηση της ικανότητάς σας είναι μια απλή, απλή διαδικασία που δεν απαιτεί οποιοδήποτε πρόσθετο υλικό ή reinitialization της βιβλιοθήκης.

 


Η βιβλιοθήκη ταινιών PowerVault ML6000 προσφέρει τα δυναμικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ελέγχου όλων των συστατικών και των διαδικασιών στη βιβλιοθήκη.

Ευφυή διαγνωστικά

Η νοημοσύνη ML6000 ελέγχει φιλενεργά τη θέση όλων των συστατικών και των διαδικασιών στη βιβλιοθήκη. Τα συγγενικά διαγνωστικά διατηρούν μια ιστορία των γεγονότων που εμφανίζονται στη βιβλιοθήκη με τον καιρό, και τους συσχετίζουν για να παρέχουν τις ικανότητες πρόβλεψης αποτυχίας. Το ML6000 θα επιλέξει, θα συλλέξει και θα αναλύσει τα κούτσουρα και θα παράσχει τη δυναμική ανακοίνωση στον οριζόμενο διοικητή πιθανών ζητημάτων σας προτού να εμφανιστεί πραγματικά ένα ζήτημα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χαρακτηριστικό γνώρισμα ανακοίνωσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να παρέχετε τη μακρινή ανακοίνωση των γεγονότων που εμφανίζονται στο εφεδρικό περιβάλλον.

 


Το PowerVault ML6000 χαρακτηρίζει μια διαισθητική διεπαφή οθόνης αφής επί του σκάφους για την πρόσβαση ένας-αφής στις διαδικασίες βιβλιοθηκών.

Ευπροσάρμοστη διαχείριση

Η ενσωματωμένη οθόνη αφής επιτροπής χειριστών είναι ένα απλό και διαισθητικό γραφικό ενδιάμεσο με τον χρήστη το (GUI) που σας επιτρέπει την πρόσβαση ένας-αφής μέσω των στοιχείων επιλογών, και παρέχει τις πληροφορίες γρήγορος-ματιάς για την υγεία της βιβλιοθήκης. Η οργάνωση, η εγκατάσταση, η συντήρηση, ο χωρισμός και η ανίχνευση μηχανικών βλαβών όλες αντιμετωπίζονται μέσω των μάγων που σας καθοδηγούν μέσω κάθε διαδικασίας βαθμιαία στα σαφή αγγλικά. Μια πλήρης-χαρακτηρισμένη, HTML-βασισμένη στο μακρινή διοικητική χρησιμότητα επιτρέπει στους διοικητές για να εκτελέσει όλες τις διοικητικές λειτουργίες βιβλιοθηκών από οποιαδήποτε μακρινή θέση. Self-awareness και η ευκολία της διαχείρισης της βοήθειας βιβλιοθηκών ML6000 PowerVault εξασφαλίζουν ότι η ασφάλεια της εφεδρικής εκτέλεσής σας είναι πάντα ανησυχία-ελεύθερη.

 


Ευθυγράμμιση των λύσεων ταινιών και δίσκων

Η οικογένεια PowerVault™ ML6000 βελτιστοποιείται για τους κεντρικούς υπολογιστές της Dell PowerEdge™, και έχει ως σκοπό να ευθυγραμμίσει τέλεια με τη Dell τις σειρές Διαδίκτυο SCSI αποθήκευσης CP (iSCSI) και τα συστήματα δισκέτας αποθήκευσης καναλιών ινών σειράς Sc αποθήκευσης της Dell. Η οικογένεια PowerVault™ ML6000 είναι η ιδανική επιλογή για το στήριγμα του χαρτοφυλακίου αποθήκευσης της Dell και μπορεί επίσης αποτελεσματικά να υποστηρίξει τις μακροπρόθεσμες ανάγκες αρχειοθέτησής σας.

 

Ευθυγράμμιση των λύσεων ταινιών και δίσκων


 

Έτοιμος για το αύριο

Η τεχνολογία εξελίσσεται. Γίαυτό η οικογένεια ML6000 υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα του λογισμικού από το στήριγμα της Dell NetVault και άλλων κύριων επιχειρήσεων όπως Symantec. Οι χρήσεις PowerVault ML6000 οδηγούν την τεχνολογία που είναι μελλοντικός-έτοιμη, σε θέση με την αγορά για να υποστηρίξει τις διαφορετικές επιλογές συνδετικότητας συμπεριλαμβανομένης συνημμένων της παρουσίαση σε συνέχειες SAS και του καναλιού ινών. Η μακροπρόθεσμη επένδυση απαιτεί ένα σύστημα που είναι εύκαμπτο, μορφωματικό και εξελικτικό, και η οικογένεια PowerVault ML6000 είναι έτοιμη να αυξηθεί με την επιχείρησή σας.

 


Να είστε πράσινος με την ταινία

Να είστε πράσινος με την ταινία

Όταν η πρακτόρευση στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα οφέλη της αποθήκευσης ταινιών — όπως η αξιοπιστία, η φορητότητα, κρυπτογράφηση (lto-4 και πιό πρόσφατες γενεές) και η ζωή του προϊόντος στο ράφι (30 έτη) των κασετών ταινιών — αυτό είναι η τέλεια λύση για τις μακροχρόνιες ή βραχυπρόθεσμες εφεδρικές ή ανάγκες αρχειοθέτησής σας. Επιπλέον, όταν αποθηκεύονται τα μέσα ταινιών, δεν απαιτεί την ενέργεια έως ότου πρέπει να προσεγγιστεί. Με τη χρησιμοποίηση μηάς ενέργειας όταν αποθηκεύεται, η ταινία είναι «φυσικά» πράσινη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen How does Electronic Commerce Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών

Ο ευπροσάρμοστος εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών, ράφι PowerEdge R730 τοποθετεί τον κεντρικό υπολογιστή

Ισχυρός κεντρικός υπολογιστής ραφιών υπολογιστών PowerEdge R730xd με το αυτοκίνητο - χαρακτηριστικό γνώρισμα αναπροσαρμογών

2U εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών τύπου ραφιών PowerEdge R830 για τα επικρατόντα κέντρα δεδομένων

Κεντρικοί υπολογιστές επιχειρηματικής κατηγορίας, κεντρικός υπολογιστής επιχειρησιακών υπολογιστών της Dell PowerEdge R930

συνημμένη δίκτυο συσκευή αποθήκευσης

Υπερβολική περίφραξη αποθήκευσης της Dell MD1280 συσκευών αποθήκευσης υψηλής πυκνότητας συνημμένη δίκτυο

2U το ράφι τοποθετεί NAS τις συσκευές αποθήκευσης για την επιχείρηση, ελεγκτής σειράς της Dell SC8000

Εκτάσιμη συσκευή αποθήκευσης δικτύων, συσκευή αποθήκευσης EqualLogic FS7610 NAS

NAS αποθήκευσης EqualLogic FS7610 συνημμένες δίκτυο συσκευές με FluidFS V4

Όργανο ελέγχου υπολογιστών γραφείου

Διπλό όργανο ελέγχου υπολογιστών QHD Dell καμμμένο UltraSharp 49 ίντσα για τους επαγγελματίες

Όργανο ελέγχου υπολογιστών γραφείου 30 ίντσας με το πρότυπο PremierColor Dell UltraSharp UP3017

Πλήρη όργανο ελέγχου υπολογιστών γραφείου HD 24» αντιεκθαμβωτικό για την τηλεοπτική σύσκεψη

Οδηγήσεων - Αναδρομικά φωτισμένο όργανο ελέγχου υπολογιστών οθόνης LCD επίπεδο, Dell όργανο ελέγχου PC 22 ίντσας

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών προμηθευτής. © 2019 - 2022 dellemcgroup.com. All Rights Reserved.