Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπολογιστές τερματικών σταθμών υψηλών σημείων

Ακρίβεια 3530 υπολογιστές τερματικών σταθμών υψηλών σημείων με τα παράθυρα 10 υπέρ σύστημα

Ακρίβεια 3530 υπολογιστές τερματικών σταθμών υψηλών σημείων με τα παράθυρα 10 υπέρ σύστημα

Precision 3530 High End Workstation Computers With Windows 10 Pro System

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dell
Αριθμό μοντέλου: Νέα ακρίβεια 3530

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο κιβώτιο χαρτοκιβωτίων με τον αφρό
Όροι πληρωμής: T / T
Επικοινωνήστε
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Νέα ακρίβεια 3530 Λειτουργικό σύστημα: Παράθυρα 10 υπέρ
Ύψος: 24.30mm (0,96») Πλάτος: 376mm (14,80»)
Βάθος: 250.65mm (9,87») Αρχικό βάρος: 2.03kg (4.48lbs)
Υψηλό φως:

τερματικός σταθμός υψηλών σημείων κοιλάδων

,

ισχυροί υπολογιστές τερματικών σταθμών

Νέα ακρίβεια 3530
 

Ισχυρότερος. Πιό προσιτός.

15-ίντσα πλήρως εξατομικεύσιμος και υψηλός-εκτελώντας τον κινητό τερματικό σταθμό σε ένα βαθμολογίας εισαγωγής σημείο τιμών. Χαρακτηρίζοντας το πιό πρόσφατο 8ο GEN Intel® Core™ και Xeon® 6 επεξεργαστές πυρήνων και επαγγελματική γραφική παράσταση Quadro® NVIDIA.
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα


 

Λειτουργικό σύστημα

Διαθέσιμος με τα παράθυρα 10 υπέρ - για μια ομαλή, ευπροσάρμοστη εμπειρία PC.
 


Δύναμη τόσο μεγάλη όσο οι ιδέες σας

Δύναμη τόσο μεγάλη όσο οι ιδέες σας

Ασυγκράτητη καινοτομία εμπειρίας με τους νέους λεπτύτερους και ελαφρύτερους, ασφάλιστρο-χτισμένους κινητούς τερματικούς σταθμούς ακρίβειας. Χτισμένοι με το πιό πρόσφατο 8ο GEN Intel® Core™ και Xeon® 6 επεξεργαστές πυρήνων, καίγομαι-γρήγορη μνήμη και επαγγελματική γραφική παράσταση, η κινητή οικογένεια ακρίβειας κατασκευάζονται με τη δύναμη που συναγωνίζεται την ευστροφία σας.
 


Απόδοση επιπέδων τερματικών σταθμών

Απόδοση επιπέδων τερματικών σταθμών

Χτισμένος για να εκτελέσει: η 8η παραγωγή Intel® Core™ και Xeon® 6 επεξεργαστές πυρήνων εξάγει την ισχυρή απόδοση από τις πιό απαιτητικές επαγγελματικές αιτήσεις σας, έτσι μπορείτε να επιτύχετε ακόμα περισσότερους στο λιγότερο χρόνο.
Ενισχυμένες ταχύτητες μνήμης: Οι ταχύτητες μνήμης μέχρι 2666MHz μέχρι 32GB εφαρμογές ωθούν της τρισδιάστατης μνήμης απεικόνισης, απόδοσης, και άλλου εντατικές στη μέγιστη δυνατότητά της.
Γερή γραφική παράσταση: Κυριαρχήστε οποιαδήποτε πρόκληση απεικόνισης σε χρόνο μηδέν με τις επαγγελματικές κάρτες γραφικών Quadro® επόμενης γενιάς NIVIDIA που χαρακτηρίζουν 4GB της μνήμης.
Κλίμακα στις ανάγκες σας: Ταιριάξτε με τις ανάγκες αποθήκευσης των αιτήσεών σας με την επιλογή των καλύτερων κινήσεων για δύο αυλακώσεις αποθήκευσης. Για την υψηλότερη απόδοση, πηγαίνετε επάνω στις κινήσεις 2TB PCIe.
 


Βελτιώστε την παραγωγικότητα με Optimizer ακρίβειας της Dell

Βελτιώστε την παραγωγικότητα με Optimizer ακρίβειας της Dell

Συντονισμένη απόδοση: Ελεύθερη με τον τερματικό σταθμό ακρίβειάς σας, Optimizer ακρίβειας της Dell, με SCCM η συγκεντρωμένη διαχείριση, συντονίζει αυτόματα τον τερματικό σταθμό σας για να τρέξει τις δημοφιλείς εφαρμογές ISV με τις γρηγορότερες ταχύτητες πιθανές, βελτιώνει την αξιοπιστία συστημάτων με τις αυτοματοποιημένες αναπροσαρμογές συστημάτων, και παρέχει το analytics για να εξετάσει τις δυσχέρειες των πόρων.
Το ασφάλιστρο προσάρμοσε την απόδοση: Η βελτίωση στη νέα Optimizer ακρίβειας της Dell έκδοση ασφαλίστρου και προσέχει αυτό το πρόγραμμα μαθαίνει τη συμπεριφορά οποιωνδήποτε καθορισμένων ως προς τον χρήστη εφαρμογών, προσδιορίζει τις ευκαιρίες βελτιστοποίησης χρησιμοποιώντας τη μηχανή μαθαίνοντας, και εφαρμόζει τις βελτιώσεις απόδοσης.
 


Μικρό σχέδιο. Μεγάλη απόδοση.

Μικρό σχέδιο. Μεγάλη απόδοση.

Αυτός ο μικρός κινητός τερματικός σταθμός συσκευάζει μια ισχυρή διάτρηση, με ενισχυμένο νέο σχέδιο και τρεις διαφορετικές επιλογές επίδειξης να παρουσιαστούν οι μέγιστες ιδέες σας στη ζωή.
 


Κρατήστε τις ιδέες σας στην κίνηση

Παρατεταμένη παραγωγικότητα: Η μπαταρία κυττάρων 68Whr 4 και η προαιρετική 6 μπαταρία κυττάρων 92Whr χαρακτηρίζουν μια γρηγορότερη δαπάνη για να σας πάρουν σε υπηρεσία γρήγορα, έτσι μπορείτε να μείνετε παραγωγικοί στην εργασία οπουδήποτε και να πρέπει να είστε.
Τακτοποίηση για τον τρόπο ζωής σας: Σχεδιασμένος με το καλώδιο που ελλιμενίζει, αυτός ο μικρός και συμπαγής τερματικός σταθμός μπορεί να φέρει τα μεγάλα προγράμματα οπουδήποτε η εργασία σας παίρνει.
Συνδέστε εύκολα: Η υποστήριξη για το βίντεο 4K σε ένα εξωτερικό όργανο ελέγχου σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο μέσω HDMI 2,0 επιτρέπει σε σας για να δημιουργήσει και να εκδώσει την εργασία σας στην τέλεια σαφήνεια.
 

Κρατήστε τις ιδέες σας στην κίνηση


Η εργασία σας μπορεί να βασιστεί σε το

Ανεξάρτητη πιστοποίηση του (ISV) προμηθευτών λογισμικού: Οι τερματικοί σταθμοί ακρίβειας εξετάζονται για να εξασφαλίσουν τις υψηλής απόδοσης εφαρμογές που στηρίζεστε κάθε μέρα τρεγμένος ομαλά. Οι isv-πιστοποιήσεις της Dell καλύπτουν τις δημοφιλέστερες ανεξάρτητες εφαρμογές λογισμικού.
 


Εξασφαλίστε

Εξασφαλίστε

Η Dell παρέχει τις καινοτόμες λύσεις ασφαλείας δεδομένων που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις ασφάλειας και τις επιχειρησιακές ανησυχίες για να προστατεύσουν κατά μέτωπον το κρισιμότερο και σε κίνδυνο προτέρημά σας, τα στοιχεία σας. Με τις λύσεις ασφαλείας δεδομένων της Dell, τέλος - οι χρήστες μπορούν να απασχοληθούν όπου και σπώς θέλουν ότι το στοιχείο τους προστατεύεται. Ο φύλακας στοιχείων της Dell προστατεύει τα στοιχεία οπουδήποτε πηγαίνουν ενώ η ακολουθία ασφάλειας σημείου τέλους της Dell, που τροφοδοτείται από Cylance, σταματά μέχρι 99% του malware.
 

Εύχρηστος

Εύχρηστος

Μέρος της πιό εύχρηστης γραμμής της Dell των εμπορικών PC που χαρακτηρίζουν το ελεύθερο κουτί εργαλείων ακολουθίας εντολής πελατών της Dell για τις εύκαμπτες και αυτοματοποιημένες διαμορφώσεις ΖΩΝΤΑΝΟΎ ΟΝΤΟΣ και συστημάτων. Οι προαιρετικές επεκτάσεις vPro επιτρέπουν την εκτός ζώνης διαχείριση συστημάτων.
 

Αξιόπιστος

Αξιόπιστος

Ο κινητός τερματικός σταθμός ακρίβειας έχει υποβληθεί στο mil-STD 810G που εξετάζει, που εξασφαλίζει τη διάρκεια και την αξιοπιστία για οπουδήποτε η εργασία σας σας παίρνει.
 


Έχουμε την επιχείρησή σας που καλύπτεται

ProSupport συν

ProSupport συν

Πάρτε οποτεδήποτε πρόσβαση προτεραιότητας στην ειδική υποστήριξη με το προφητικό analytics (μέσω SupportAssist technology*) και προστασία ζημίας για τις πτώσεις, τις διαρροές, τα κύματα και περισσότερους.
 

ProDeploy συν

ProDeploy συν

Αυτή η περιεκτική υπηρεσία παρέχει την άνευ ραφής επέκταση της νέας τεχνολογίας. Παίρνετε ένα ενιαίο σημείο της επαφής για τη διαχείριση του προγράμματος συμπεριλαμβανομένου του ευθύ προγραμματισμού, της διαμόρφωσης, της μετανάστευσης στοιχείων και της μεταφοράς γνώσης.
 

Τυχαία υπηρεσία ζημίας

Τυχαία υπηρεσία ζημίας

Απολαύστε την ανησυχία-ελεύθερη ιδιοκτησία και ελαχιστοποιήστε το χρόνο διακοπής με την προστασία από τις τυχαίες πτώσεις, τις διαρροές, τα κύματα και τις θραύσεις. Η κάλυψη παίρνει όπου η προηγούμενη εξουσιοδότησή σας φεύγει μακριά και είναι ιδανική για τα υψηλού κινδύνου περιβάλλοντα και τα κινητά workforces.
 


Λιμένες & αυλακώσεις

Λιμένες & αυλακώσεις

1. Ακουστικό Jack | 2. Προαιρετική υποδοχή κάρτας SIM | 3. USB 3,1 GEN 1 με PowerShare| 4. Λιμένας VGA | 5. Κλειδαριά ασφάλειας | 6. RJ45 λιμένας | 7. HDMI 2,0 | 8. USB 3,1 GEN 1 | 9. Λιμένας προσαρμοστών δύναμης | 10. Usb-γ με τον προαιρετικό κεραυνό | 11. USB 3,1 GEN 1| 12. Αναγνώστης καρτών μνήμης | 13. Αναγνώστης έξυπνων καρτών (προαιρετικός)
 


Διαστάσεις & βάρος

Διαστάσεις & βάρος

1. Ύψος: 24.30mm (0,96») | 2. Πλάτος: 376mm (14,80») | 3. Βάθος: 250.65mm (9,87») | Αρχικό βάρος: 2.03kg (4.48lbs)

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen How does Electronic Commerce Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών

Ο ευπροσάρμοστος εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών, ράφι PowerEdge R730 τοποθετεί τον κεντρικό υπολογιστή

Ισχυρός κεντρικός υπολογιστής ραφιών υπολογιστών PowerEdge R730xd με το αυτοκίνητο - χαρακτηριστικό γνώρισμα αναπροσαρμογών

2U εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών τύπου ραφιών PowerEdge R830 για τα επικρατόντα κέντρα δεδομένων

Κεντρικοί υπολογιστές επιχειρηματικής κατηγορίας, κεντρικός υπολογιστής επιχειρησιακών υπολογιστών της Dell PowerEdge R930

συνημμένη δίκτυο συσκευή αποθήκευσης

Υπερβολική περίφραξη αποθήκευσης της Dell MD1280 συσκευών αποθήκευσης υψηλής πυκνότητας συνημμένη δίκτυο

2U το ράφι τοποθετεί NAS τις συσκευές αποθήκευσης για την επιχείρηση, ελεγκτής σειράς της Dell SC8000

Εκτάσιμη συσκευή αποθήκευσης δικτύων, συσκευή αποθήκευσης EqualLogic FS7610 NAS

NAS αποθήκευσης EqualLogic FS7610 συνημμένες δίκτυο συσκευές με FluidFS V4

Όργανο ελέγχου υπολογιστών γραφείου

Διπλό όργανο ελέγχου υπολογιστών QHD Dell καμμμένο UltraSharp 49 ίντσα για τους επαγγελματίες

Όργανο ελέγχου υπολογιστών γραφείου 30 ίντσας με το πρότυπο PremierColor Dell UltraSharp UP3017

Πλήρη όργανο ελέγχου υπολογιστών γραφείου HD 24» αντιεκθαμβωτικό για την τηλεοπτική σύσκεψη

Οδηγήσεων - Αναδρομικά φωτισμένο όργανο ελέγχου υπολογιστών οθόνης LCD επίπεδο, Dell όργανο ελέγχου PC 22 ίντσας

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών προμηθευτής. © 2019 - 2022 dellemcgroup.com. All Rights Reserved.