Αρχική Σελίδα Προϊόνταεξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών

Ισχυρός κεντρικός υπολογιστής ραφιών υπολογιστών PowerEdge R730xd με το αυτοκίνητο - χαρακτηριστικό γνώρισμα αναπροσαρμογών

Ισχυρός κεντρικός υπολογιστής ραφιών υπολογιστών PowerEdge R730xd με το αυτοκίνητο - χαρακτηριστικό γνώρισμα αναπροσαρμογών

Powerful PowerEdge R730xd Computer Rack Server With Auto - Update Feature

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dell
Αριθμό μοντέλου: PowerEdge R730xd

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο κιβώτιο χαρτοκιβωτίων με τον αφρό
Όροι πληρωμής: T / T
Επικοινωνήστε
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Κεντρικός υπολογιστής ραφιών PowerEdge R730xd Ελεγκτής δικτύων: 4 1 ΜΒ, 2 10 ΜΒ
Ύψος: 8,73 εκατ. (3,44 μέσα) Πλάτος: 44,40 εκατ. (17,49 μέσα)
Βάθος: 68,40 εκατ. (26,92 μέσα) Ενσωματωμένη διπλή ενότητα SD: Ενιαία διόρθωση το (SDDC) στοιχείων συσκευών
Υψηλό φως:

μηχανή κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών

,

εμπορικός κεντρικός υπολογιστής

Κεντρικός υπολογιστής ραφιών PowerEdge R730xd

 

 

Επιταχύνετε την επεξεργασία φόρτου εργασίας

Το ισχυρό PowerEdge R730xd στη νέα 13η οικογένεια κεντρικών υπολογιστών PowerEdge παραγωγής παραδίδει την ανώτερες ευελιξία και την παραγωγικότητα αποθήκευσης. Με την προαιρετική διαμόρφωση αποθήκευσης -κεντρικών υπολογιστών υβριδική, όχι μόνο υποστηρίζει, αλλά και παρέχει τη μεγάλη χωρητικότητα μέσω της μεγάλης περιεκτικότητας μέχρι 28 σκληρών δίσκων (συμπεριλαμβανομένης 18 1,8 ίντσας SATA SSDs) σε ένα διπλό σύστημα 2U. , απόδοση και ισορροπία δαπανών.

Λάμψη οπουδήποτε, οποτεδήποτε: Οι νέες διαμορφώσεις που υποστηρίζουν τη λάμψη επιτρέπουν τη γρήγορη πρόσβαση στοιχείων για τη βελτιωμένη απόδοση εφαρμογής. Αυτές οι διαμορφώσεις περιλαμβάνουν 1,8» SATA SSD, 12 ΜΒ SAS SSD, και μια σαφής κίνηση PCIe λάμψης NVMe εξαιρετικά-υψηλός-απόδοσης με την προαιρετική ρευστή κρύπτη της Dell για το SAN και την τεχνολογία επιτάχυνσης εφαρμογής κρύπτης SanDisk DAS.
Η εύκαμπτη χρήση του στερεάς κατάστασης οδηγεί για να μεγιστοποιήσει την απόδοση εφαρμογής. Μπορείτε τώρα ελαστικά να χρησιμοποιήσετε τις στερεάς κατάστασης κινήσεις με τον εύκαμπτο χωρισμό και τις διπλές κάρτες PERC για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση 4 SSDs + 20 σκληροί δίσκοι, 8 SSDs + 16 σκληροί δίσκοι ή 12 SSDs + 12 σκληροί δίσκοι.
Βελτιώστε την απόδοση βάσεων δεδομένων με τη χρησιμοποίηση των κινήσεων λάμψης καυτά» στοιχεία κρύπτης στα «και των σκληρών δίσκων NL-SAS/SATA μέχρι και 48 TB3 της υπολογιστής-βασισμένης μεγάλης χωρητικότητας.
Βελτιώστε την παράλληλη ανταπόκριση χρήσης και συστημάτων των εφαρμογών OLTP με το συνδυασμό των κινήσεων NVMe με τη Dell που εναποθηκεύει τις λύσεις.
Με το συνδυασμό των παραδοσιακών σκληρών δίσκων με το στερεάς κατάστασης η λάμψη οδηγεί, εξασφαλίζοντας ότι το στοιχείο είναι διαθέσιμο οπουδήποτε έχει χρειαστεί, παρέχοντας το αποδοτικό, υψηλής απόδοσης τοπίο για τους προμηθευτές αυτός-όπως-α-υπηρεσιών (XaaS), τους μεγάλους χρήστες στοιχείων (Hadoop), και τη φιλοξενία εκτεταμένη αποθήκευση.
Κεντρικός υπολογιστής ραφιών PowerEdge r730xd - επεξεργασία φόρτου εργασίας ταχυτήτων
Ενοποιημένες επικοινωνίες και συνεργασία

Με την αυξανόμενη ρυθμοαπόδοση δικτύων και την οικογένεια προϊόντων επεξεργαστών E5-2600 v4 Intel® Xeon®, το PowerEdge R730xd παραδίδει την απόδοση που χρειάζεστε για SharePoint, Lync, την ανταλλαγή, και τα ενοποιημένα περιβάλλοντα συνεργασίας.

Η ικανότητα κίνησης αποθήκευσης έχει αυξηθεί από 33% πέρα από τις προηγούμενες γενεές, ενισχυτικός κατά συνέπεια περισσότερων και τις μεγαλύτερες, χαμηλού κόστους ταχυδρομικές θυρίδες.
Το εύρος ζώνης μνήμης έχει αυξηθεί από 15% πέρα από τις προηγούμενες γενεές, μειώνοντας κατά συνέπεια το χρόνο απόκρισης και βοηθώντας να βελτιώσει την απόδοση IO με την εξατομικεύσιμη ρυθμοαπόδοση από την επιλογή της Dell των προσαρμοστών δικτύων.
Με έναν ελεγκτή του cRaid 12 ΜΒ PERC9, η κρύπτη και η ρυθμοαπόδοση διπλασιάζονται έναντι της προηγούμενης γενεάς, ενισχύοντας κατά συνέπεια τη γενική απόδοση της ανταλλαγής.
Βελτιστοποιήστε την απόδοση και την ανταπόκριση Lync στα εικονικά περιβάλλοντα με άμεσα να χαρτογραφήσει περισσότερα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας σε έναν μεγαλύτερο αριθμό φυσικών πυρήνων επεξεργαστών.
Κεντρικός υπολογιστής ραφιών PowerEdge r730xd - εικονικοποίηση αποθήκευσης
Εικονικοποίηση αποθήκευσης

Στην οικογένεια προϊόντων επεξεργαστών E5-2600 v4 Intel® Xeon®, κάθε αυλάκωση περιέχει μέχρι 22 πυρήνες, που παρέχουν τους απαραίτητους κύκλους και τα νήματα για να υποστηρίξει τους διαφορετικούς φόρτους εργασίας (συμπεριλαμβανομένου εικονικού) στη σημερινή εικονική τοπική αποθήκευση περιβαλλόντων). Για να ενισχύσουν περαιτέρω αυτές τις επεκτάσεις, τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα έχουν προστεθεί στο R730xd:

DDR4 RAM: Υποστηρίζει περισσότερων, τα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας μεγαλύτερης, και υψηλότερης απόδοσης ανά κόμβο, καταναλώνοντας μέχρι 30% τη λιγότερη ενέργεια από το προηγούμενο RAM παραγωγής DDR3
Πολλαπλού τρόπου ελεγκτής του cRaid: Το εύρος ζώνης αποθήκευσης είναι δύο φορές αυτό των προηγούμενων γενεών
Συμβατό σύστημα με τις λογισμικό-καθορισμένες λύσεις του (SDS) αποθήκευσης όπως τα διαστήματα αποθήκευσης της Microsoft, VMware® εικονικό SANTM (vSAN), και OpenStack Ceph
Απλοποιήστε και αυτοματοποιήστε τους διοικητικούς στόχους ΤΠ

Διαχειριστείτε τους κεντρικούς υπολογιστές κέντρων δεδομένων σας ο τρόπος που τους θέλετε: χωριστή διαχείριση, συγκεντρωμένη διαχείριση, επιτόπια διαχείριση, μακρινή διαχείριση, ή διαχείριση με το σας smartphone-όλα βασισμένη στην επιλογή σας. Μια ενοποιημένη ολοκλήρωση διοικητικών προσέγγισης και τρίτων εξασφαλίζει άνευ ραφής διαχείριση των κεντρικών υπολογιστών PowerEdge.
Απλουστευμένη διαχείριση
Απλουστευμένη διαχείριση των κεντρικών υπολογιστών PowerEdge με την ενσωματωμένη νοημοσύνη με τον ενσωματωμένο ελεγκτή εξ' αποστάσεως πρόσβασης κύκλων (iDRAC) με τον ελεγκτή κύκλου της ζωής και τις αξιόπιστες, εξοικονομητικές χρόνου διοικητικές ικανότητες πέρα από το ολόκληρο χαρτοφυλάκιο της Dell OpenManage.
Διαχείριση Agentless
Το iDRAC8 με την πράκτορας-ελεύθερη διαχείριση χαρακτηριστικών γνωρισμάτων ελεγκτών κύκλου της ζωής για το σε πραγματικό χρόνο έλεγχο των κεντρικών υπολογιστών και των εσωτερικών συσκευών αποθήκευσης. Ελέγχει επίσης την υγεία κεντρικών υπολογιστών, τις πολλαπλάσιες εσωτερικές παραμέτρους, και την απόδοση συστημάτων χωρίς να πρέπει να εγκατασταθούν μερικοί πράκτορες στο λειτουργικό σύστημα κεντρικών υπολογιστών που απαιτούν την πρόσθετη συντήρηση και λαμβάνουν τον πολύτιμο χρόνο κεντρικής μονάδας επεξεργασίας.
Ελεγκτής κύκλου της ζωής
Ο ελεγκτής κύκλου της ζωής παρέχει την επέκταση, την αναπροσαρμογή, και την αυτοματοποίηση υποστήριξης κατόπιν παραγγελίας για να μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα κέντρων δεδομένων, καθώς επίσης και αυτόματα τον κατάλογο, όργανο ελέγχου, και να ενημερώσει όλα τα νέα συστήματα της Dell PowerEdge που προστίθενται στο κέντρο δεδομένων. Περιλαμβάνει επίμονο διοικούμενο επί της αποθήκευσης που, όταν συνδυάζεται με τις ικανότητες διαχείρισης συστήματος της, εξαλείφει την ανάγκη για τα παραδοσιακά μέσο-βασισμένα στις εργαλεία και τις χρησιμότητες διαχείρισης συστήματος.
Μηά αυτόματη επέκταση επαφών
Η αυτόματος-επέκταση μηδέν-αφής μειώνει το χρόνο ανακαλύψεων και μειώνει τα χειρωνακτικά λάθη λημμάτων με τη χρησιμοποίηση ενός αρχείου διαμόρφωσης που αποθηκεύεται σε μια συγκεκριμένη θέση στο εσωτερικό δίκτυο που ανακαλύπτει και που διαμορφώνει αυτόματα τους κεντρικούς υπολογιστές της Dell. Οι διοικητές πρέπει να έχουν τα ράφια και τα καλώδια για να πάρουν των περισσότερων από το.
Αυτόματη αναπροσαρμογή κεντρικών υπολογιστών
Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτόματος-αναπροσαρμογών κεντρικών υπολογιστών απλοποιεί τις αναπροσαρμογές υλικολογισμικού με να κρατήσει τον κεντρικό υπολογιστή σε συγχρονισμό με τη βασική γραμμή υλικολογισμικού που αποθηκεύεται σε μια διευκρινισμένη θέση στο εσωτερικό δίκτυο.
Έκθεση τεχνικής υποστήριξης
Η αυτοματοποιημένη συντήρηση, που τροφοδοτείται από το iDRAC, είναι μια συνεχώς ενημερωμένη υγεία και η έκθεση της κατάστασης που ελέγχει πάνω από 5.000 κρίσιμες παραμέτρους και βοήθειες συστημάτων μειώνει το χρόνο που απαιτείται για να προσδιορίσει και να επιλύσει τα ζητήματα κεντρικών υπολογιστών.
Κεντρικός υπολογιστής ραφιών PowerEdge r730xd - ελέγξτε και διαχειριστείτε οποτεδήποτε, οπουδήποτε
Ελέγξτε και διαχειριστείτε οποτεδήποτε, οπουδήποτε

Μπορείτε να διαχειριστείτε το σύστημά σας από το smartphone, το lap-top, ή το επίπεδο συστημάτων σας με απλά οι τοπικές και μακρινές διοικητικές επιλογές σας.
Χρησιμοποιήστε το smartphone σας με το OpenManage κινητό app για να ελέγξετε με προσοχή το μακρινό σύστημά σας, ή να συνδέσετε με τον κεντρικό υπολογιστή μέσω της κοντινής επικοινωνίας το (NFC) τομέων με τις εκθέσεις της κατάστασης και τα κούτσουρα πρόσβασης χρησιμοποιώντας το γρήγορο χαρακτηριστικό γνώρισμα συγχρονισμού iDRAC.
Χρησιμοποιήστε ένα ραβδί USB για να φορτώσετε τα αρχεία διαμόρφωσης για το ΖΩΝΤΑΝΌ ΟΝ, iDRAC, PERC, ενσωματωμένο δίκτυο τοπικής περιοχής μητρικών καρτών (LOM), και οι αναπροσαρμογές καρτών δικτύων (NIC) που χρησιμοποιούν το iDRAC άμεσο συνδέουν το χαρακτηριστικό γνώρισμα.
Συνδέστε το lap-top με την ενσωματωμένη διεπαφή διοικητικών κονσολών iDRAC8 ενός συγκεκριμένου κεντρικού υπολογιστή μέσω USB για την αξιόπιστη διαχείριση «επιπέδων συστημάτων».
Επιταχύνετε την επέκταση υπηρεσιών ΤΠ

Απλοποιήστε τη διαμόρφωση υποδομής, επιταχύνετε την επέκταση φόρτου εργασίας, και απλοποιήστε τη παροχή υπηρεσιών ΤΠ με την ενοποιημένη κονσόλα του ενεργού διευθυντή συστημάτων και το ιδιαίτερα διαισθητικό ενδιάμεσο με τον χρήστη. Ενισχυμένος για τη επόμενη γενιά των κεντρικών υπολογιστών PowerEdge με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
Πρότυπο-βασισμένος κεντρικός υπολογιστής και διαμόρφωση IO, διαχείριση ταυτότητας, και ικανότητες μετανάστευσης υπηρεσιών
Γρήγορη επέκταση φόρτου εργασίας με μια πάντα-αναπτυσσόμενη έτοιμη προς χρήση βιβλιοθήκη προτύπων
Υποστήριξη σύννεφων, ενισχυτική και υποδομή ως υπηρεσία το (IaaS) και πλατφόρμα ως υπηρεσία το (PaaS), συμπεριλαμβανομένου του Red Hat και των λύσεων VMware
Κεντρικός υπολογιστής ραφιών PowerEdge r730xd - μελλοντικός-έτοιμα κέντρα δεδομένων υποστηρίξεων
Υποστήριξη για τα μελλοντικός-έτοιμα κέντρα δεδομένων

Το R730xd παρέχει στην ικανοποιητική κλίμακα-έξω ικανότητα τα πολλαπλάσια terabyte του ίχνους αποθήκευσης για να επιτύχει μια ανά-ΜΒ αναλογία τιμών/απόδοση σε έναν κεντρικό υπολογιστή 2U. Παρέχει επίσης τη διαθεσιμότητα και η αποδοτικότητα που απαιτήθηκε για να υποστηρίξει το κέντρο δεδομένων που θα είναι με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
Δύο επεξεργαστές Intel® Xeon® E5-2600 v4 (μέχρι 22 πυρήνες ανά ΚΜΕ μέχρι 44 πυρήνες ανά κεντρικό υπολογιστή)
24 αυλακώσεις DIMM μέχρι και τη φυματίωση 1,5 της μνήμης
Περιττή μονάδα το (PSU) παροχής ηλεκτρικού ρεύματος
Καυτός-Swappable και αναπληρώσιμο PSUs, σκληροί δίσκοι, και ανεμιστήρες
Διπλές επιλογές καρτών SD για τα ασφαλή hypervisors
Καθαρός αέρας 2,0 διαμόρφωση

 

Τεχνικές παράμετροι


Επιλογή επεξεργαστών
Οικογένεια προϊόντων επεξεργαστών E5 2600 v4 Xeon® Intel®
Επιλογές λειτουργικών συστημάτων (η Dell συστήνει τα παράθυρα 10 επαγγελματίας.)
Παράθυρα Server® Microsoft® 2008 R2
Κεντρικός υπολογιστής 2012 του Microsoft Windows
Κεντρικός υπολογιστής 2012 R2 του Microsoft Windows
Επιχειρηματικός κεντρικός υπολογιστής Novell® SUSE® Linux
Κόκκινη Hat® επιχείρηση Linux
VMware® ESX®
Επιλογή Chipset
Σειρά Chipset Intel® C610
Επιλογή 1 μνήμης
Φυματίωση μέχρι 1,5 (24 αυλακώσεις DIMM): 4 GB/8 GB/16 GB/32 GB/64 ΜΒ DDR4 (μέχρι 2400 MT/s)
Ενσωματωμένο hypervisor (προαιρετικό)
Υποστηριγμένα προαιρετικά hypervisors:
Παράθυρα Server® 2008 Microsoft® με υπερβολικός-V®
VMware® vSphere® ESXiTM
Citrix® XenServer®
αποθήκευση
SAS, SATA, Nearline SAS, στερεάς κατάστασης Drive, PCIe SSD:
Φυματίωση μέχρι 81, συμπεριλαμβανομένων 18 1,8» 960 ΜΒ SATA SSDs = 8 3,5» κινήσεις SATA/nearline SAS
Φυματίωση μέχρι 46,8, συμπεριλαμβανομένων 24 2,5» 1,8 καυτός-swappable SAS κινήσεων φυματίωσης και δύο 2,5» 1,8 καυτός-swappable SAS κινήσεων φυματίωσης
Η φυματίωση μέχρι 131,6, συμπεριλαμβανομένου του nearline SAS φυματίωσης 12 3,5» 8 οδηγεί = nearline SAS φυματίωσης 4 3,5» 8 και 2 2,5» 1,8 κινήσεις ή SSDs φυματίωσης SAS
Κόλπος κίνησης
Εσωτερικός σκληρός κόλπος κίνησης και καυτός-swappable backplane:
Μέχρι 18 στερεάς κατάστασης κινήσεις 1,8 ιντσών: SATA
Μέχρι 24 2,5» + 2 2,5» σκληροί δίσκοι: SAS, SATA, στερεάς κατάστασης κινήσεις της SAS nearline: SAS, SATA, σαφής λάμψη PCIe μέχρι 4 NVMe
Μέχρι 16 3,5» + 2 2,5» σκληροί δίσκοι: SAS, SATA, στερεάς κατάστασης κινήσεις της SAS nearline: SAS, SATA
Αυλάκωση που περιέχει το στοιχείο
Αυλάκωση 1: μισό μήκος, μισό ύψος, 3$η γενεά PCIe x8 (διεπαφή x16), μισό υποστήριγμα ύψους
Αυλάκωση 2: μισό μήκος, μισό ύψος, 3$η γενεά PCIe x8 (διεπαφή x16), μισό υποστήριγμα ύψους
Αυλάκωση 3: μισό μήκος, μισό ύψος, 3$η γενεά PCIe x8 (διεπαφή x16), μισό υποστήριγμα ύψους
Αυλάκωση 4: πλήρες μήκος, πλήρες ύψος, 3$η γενεά PCIe x16 (διεπαφή x16)
Αυλάκωση 5: πλήρες μήκος, πλήρες ύψος, 3$η γενεά PCIe x8 (διεπαφή x16)
Αυλάκωση 6: πλήρες μήκος, πλήρες ύψος, 3$η γενεά PCIe x16 (διεπαφή x16)
Αφιερωμένη κάρτα του cRaid
Ελεγκτής του cRaid
Ενσωματωμένος:
PERC H330
PERC H730
PERC H730P
Εξωτερικός:
PERC H830
Ελεγκτής δικτύων
4 1 ΜΒ, 2 10 ΜΒ
Επιλογή επικοινωνίας
Broadcom® 5719 λιμένας 1 ΜΒ NIC τετραγώνων
Broadcom 5720 διπλός λιμένας 1 ΜΒ NIC
Το Broadcom 57810 διπλός λιμένας 10 ΜΒ DA/SFP+ ΜΠΟΡΕΊ
Broadcom 57810 διπλός λιμένας 10 προσαρμοστής δικτύων ΜΒ βάση-τ
Διπλός λιμένας 1 Ethernet I350 Intel® προσαρμοστής κεντρικών υπολογιστών ΜΒ
Λιμένας 1 τετραγώνων της Intel Ethernet I350 προσαρμοστής κεντρικών υπολογιστών ΜΒ
Διπλός λιμένας 10 της Intel Ethernet X540 προσαρμοστής κεντρικών υπολογιστών Γ βάση-τ
Mellanox® connectX®-3 διπλός λιμένας 10 προσαρμοστής δικτύων κεντρικών υπολογιστών ΜΒ Direct/SFP+
Mellanox connectX-3 διπλός λιμένας 40 προσαρμοστής δικτύων κεντρικών υπολογιστών ΜΒ Direct/QSFP
Emulex® LPE 12000 ενιαίος λιμένας 8 κανάλι HBA ινών ΜΒ
Emulex LPE 12002 διπλός λιμένας 8 κανάλι HBA ινών ΜΒ
Ενιαίος λιμένας 16 κανάλι HBA Emulex LPe16000B ινών ΜΒ
Διπλός λιμένας 16 κανάλι HBA Emulex LPe16002B ινών ΜΒ
Ο διπλός λιμένας PCIe 10 OneConnect OCe14102-U1-δ Emulex GbE ΜΠΟΡΕΊ
QLogic® 2560 ενιαίος λιμένας 8 κανάλι HBA ινών ΜΒ
QLogic 2562 διπλός λιμένας 8 κανάλι HBA ινών ΜΒ
Qlogic 2660 ενιαίος λιμένας 16 κανάλι HBA, πλήρες ύψος ινών ΜΒ
Qlogic 2662 διπλός λιμένας 16 κανάλι HBA, πλήρες ύψος ινών ΜΒ
Επιλογή 2 δύναμης
εναλλασσόμενο ρεύμα 1.100 Watt, 13η παραγωγή 86 χιλ. (λευκόχρυσος +)
συνεχές ρεύμα 1.100 Watt, 12η παραγωγή 86 χιλ. (χρυσός βαθμός)
εναλλασσόμενο ρεύμα 750 Watt, 12η παραγωγή 86 χιλ. (λευκόχρυσος)
εναλλασσόμενο ρεύμα 750 Watt, 12η παραγωγή 86 χιλ. (βαθμός διαμαντιών)
εναλλασσόμενο ρεύμα 495 Watt, 12η παραγωγή 86 χιλ. (λευκόχρυσος)
Διαθεσιμότητα
ECC μνήμη
Καυτός σκληρός δίσκος ανταλλαγής
Καυτό περιττό σύστημα ψύξης ανταλλαγής
Καυτή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ανταλλαγής περιττή
iDRAC8
Ενσωματωμένη διπλή ενότητα SD
Ενιαία διόρθωση το (SDDC) στοιχείων συσκευών
Στήλη ανταλλακτικών
Υποστήριξη για την υψηλές συγκέντρωση και τη εικονικοποίηση διαθεσιμότητας
Δυναμική υπενθύμιση διαχείρισης συστήματος
iDRAC8 με τον ελεγκτή κύκλου της ζωής
Το πλαίσιο περιέχει τα στοιχεία
Ύψος: πλάτος 8,73 εκατ. (3,44 μέσα) Χ: 44,40 εκατ. (17,49 μέσα) Χ Δ: 68,40 εκατ. (26,92 μέσα)

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen How does Electronic Commerce Co., Ltd.
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών

Ο ευπροσάρμοστος εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών, ράφι PowerEdge R730 τοποθετεί τον κεντρικό υπολογιστή

Ισχυρός κεντρικός υπολογιστής ραφιών υπολογιστών PowerEdge R730xd με το αυτοκίνητο - χαρακτηριστικό γνώρισμα αναπροσαρμογών

2U εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών τύπου ραφιών PowerEdge R830 για τα επικρατόντα κέντρα δεδομένων

Κεντρικοί υπολογιστές επιχειρηματικής κατηγορίας, κεντρικός υπολογιστής επιχειρησιακών υπολογιστών της Dell PowerEdge R930

συνημμένη δίκτυο συσκευή αποθήκευσης

Υπερβολική περίφραξη αποθήκευσης της Dell MD1280 συσκευών αποθήκευσης υψηλής πυκνότητας συνημμένη δίκτυο

2U το ράφι τοποθετεί NAS τις συσκευές αποθήκευσης για την επιχείρηση, ελεγκτής σειράς της Dell SC8000

Εκτάσιμη συσκευή αποθήκευσης δικτύων, συσκευή αποθήκευσης EqualLogic FS7610 NAS

NAS αποθήκευσης EqualLogic FS7610 συνημμένες δίκτυο συσκευές με FluidFS V4

Όργανο ελέγχου υπολογιστών γραφείου

Διπλό όργανο ελέγχου υπολογιστών QHD Dell καμμμένο UltraSharp 49 ίντσα για τους επαγγελματίες

Όργανο ελέγχου υπολογιστών γραφείου 30 ίντσας με το πρότυπο PremierColor Dell UltraSharp UP3017

Πλήρη όργανο ελέγχου υπολογιστών γραφείου HD 24» αντιεκθαμβωτικό για την τηλεοπτική σύσκεψη

Οδηγήσεων - Αναδρομικά φωτισμένο όργανο ελέγχου υπολογιστών οθόνης LCD επίπεδο, Dell όργανο ελέγχου PC 22 ίντσας

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας εξοπλισμός κεντρικών υπολογιστών υπολογιστών προμηθευτής. © 2019 - 2022 dellemcgroup.com. All Rights Reserved.